• Facebook - White Circle

© 2019 Sysmän Voimistelijat SyVo ry

toimisto@syvo.fi

www.syvo.fi

GDPR

 

 

Sivujen toteutus Neiti Sievänen

Sysmän Voimistelijat SyVo ry

Sysmän Voimistelijat SyVo ry  on vuonna 1929 perustettu voimisteluseura, joka on Suomen Voimisteluliiton ja Päijät-Hämeen Liikunnan ja Urheilun jäsenseura.

Jäseniä seuralla on lähes 300, joista puolet on lapsia ja nuoria ja toinen puoli aikuisia liikkujia.

 

Seura järjestää kunto- ja terveysliikunta kaikille aina vauvasta mummiin. Lähinnä lapsi- ja nuorisoryhmien vuotuisten harjoitusten tuloksia esitellään perinteisessä, jo 1930-luvulla paikkansa seuran toiminnassa lunastaneessa, joka keväisessä kevätnäytöksessä toukokuussa. Syyskausi päättyy perinteiseen pikkujouluun joulukuussa.

Vuosi 2019 on Sysmän Voimistelijoiden 90-vuotis juhlavuosi! Juhlavuotta vietetään monin erilaisin liikunnallisin tapahtumin, joista kerromme lisää täällä.

 

Jäsenmaksut

 
Jäsenmaksumme ovat uudistuneet!

Jäsenmaksumme on uudistettu paremmin yhdistystoimintaa vastaavaksi. Entinen jäsenmaksu on jatkossa puolivuosittain eli kerran toimintakaudessa veloitettava kausimaksu. Kausimaksulla katetaan seuran varsinaisesta liikuntatoiminnasta aiheutuvat kustannukset, kuten salivuokrat ja ohjaajien palkat. 

Varsinainen yhdistyksen jäsenmaksu on kerran kalenterivuodessa veloitettava, jäsenyyteen oikeuttava maksu. Jäsenmaksulla katetaan seuran olemassaolon, lakisääteisten velvoitteiden ja hallinnon aiheuttamat kustannukset. Jos suoritat jäsenmaksun tammikuussa kevätkauden alkaessa, sinun ei tarvitse sitä maksaa enää elokuussa syksyn kaudelle.

Huomaathan, että jäsenmaksun ja kausimaksun eriydyttyä toisistaan voit myös olla kannatusmielessä seuramme jäsen, vaikket liikuntatunneille aktiivisesti osallistuisikaan juuri nyt!

Jäsenmaksut 2019

Aikuiset 10 €

Alle 19 v. (2000 syntyneet tai nuoremmat) 5 €

Jäsenmaksu peritään kerran kalenterivuodessa riippumatta siitä, mihin aikaan vuodesta jäseneksi tulee. Keväällä jumpanneet jäsenemme ovat jäsenmaksunsa tältä vuodelta jo suorittaneet.

Killan jäsenmaksu 10 € /vuosi

Kausimaksut

 

 • Alle kouluikäiset 20 €/kausi

 • Kouluikäiset ja nuoret 20 €/kausi

 • Aikuiset 50 € /kausi (sis. kaikki salitunnit, paitsi lisämaksu SyVo Ladies)

 • Perheliikunta 20 € / aikuinen-lapsi -pari, seuraavat lapset +10 €/lapsi

 

Erillinen maksu seuraavista:

 • Vesijumppa 50 € /kausi

 • Nuorten Dance Team Azalean lisäharjoitukset sunnuntaisin 20€

 • SyVo Ladies 30 €

 

NYT AVOINNA! Ilmoittautumiset ja maksut

UUTTA: Jäsen- ja kausimaksut maksetaan sähköisen ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautumisesi jälkeen sähköpostiisi tulee lasku, joten voit unohtaa käteisen rahan kuljettamisen jumppatunnille. 

TOIMI NÄIN:

 1. Klikkaa nappulaa ILMOITTAUDU TÄSTÄ.

 2. Rekisteröidy avautuvasta ikkunasta uudeksi käyttäjäksi. Jos muistat antaneesi meille keväällä sähköpostiosoitteesi, olet jo rekisterissä. Tällöin voit antaa avautuvassa ikkunassa sähköpostiosoitteesi ja painaa nappia "Tilaa uusi salasana". Jollet ole varma, yritys tilata uusi salasana, taikka rekisteröityä uutena käyttäjänä toistamiseen ei kumpikaan aiheuta mitään haittaa.

 3. Rekisteröidyttyäsi tai saatuasi uuden salasanan sähköpostiisi, kirjaudu ikkunassa palveluun sisään.

 4. Avaa vasemmasta reunasta Ilmoittaudu -osio ja klikkaa haluamasi tunnit ja tarvittaesa jäsenmaksu 2019 ostoskoriisi ja vahvista ilmoittautuminen.

 5. Maksa muodostunut lasku eräpäivään mennessä. 

Seikkaperäiset ohjeet löydät tästä!

Pidäthän omat vapaa-ajan vakuutuksesi kunnossa, seuralla ei ole vakuutuksia voimistelijoilleen!

 

Otamme nyt vastaan Smartum-liikuntaseteleitä

On ilo ilmoittaa, että olemme liittyneet Smartumeita vastaanottavien liikunnantarjoajien joukkoon! 

Syksystä 2019 alkaen voit maksaa kausimaksujasi Smartum liikuntaseteleillä tai SmartumPay mobiilimaksulla. 

 

TOIMI NÄIN: Maksa laskun loppusumma SmartumPay-mobiilimaksuna seurallemme ja laita tekemästäsi suorituksesta lyhyt vapaamuotoinen ilmoitus sähköpostiimme toimisto (at) syvo.fi. Seura kohdistaa laskun ja suorituksen ja kuittaa vastausviestillä laskusi maksetuksi. On tärkeää tehdä ilmoitus maksamastasi suorituksesta, sillä Smartumin tilitystiedot eivät kerro meille nimiä, vain ainoastaan saapuneet suoritukset euromääräisesti. Saatamme tällöin aiheetta muistuttaa sinua maksamattomasta laskusta.

Jos käytössäsi ei ole SmartumPay:tä, vaan ainoastaan paperiset Smartum-liikuntasetelit, voit maksaa laskusi liikuntaseteleillä jollekin johtokunnan jäsenelle. Yhteystiedot johtokunnalle ovat alempana, soita ja sovi asiasta tapauskohtaisesti.

Koska voimisteluseurallamme ei ole kassapäätettä eikä kassamaksutoimintoja, emme valitettavasti voi vastaanottaa Smartum maksukorttia. Kysy tarvittaessa työnantajaltasi, voitko saada edun liikuntasetelein tai SmartumPayn muodossa.

Smartumiin voi tutustua heidän sivuillaan www.smartum.fi ja aina voit halutessasi kysyä lisää johtokunnalta!

 

Johtokunta

 

Outi Junnila, puheenjohtaja

044 330 1018 

 

Arja Toivonen, sihteeri

050 360 1284 

 

Taina Jokinen, aikuisvastaava

040 828 7293

 

Taina Blomqvist, tiedotusvastaava

0400 927 097 

 

Anne Sireni, talousvastaava

050 411 1133 

 

Tiia Saarinen, lapsi- ja nuorisovastaava

0400 543 146 

 

Kati Töyrylä

040 537 8627 

 

Tuula Mesiä

040 0611280 

 • Facebook - White Circle